metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cynik ~cynik (Gość)11.12.2019 15:47

Pierścień oblężenia wokół Piotrkowa się zamknął. A wydawało by się ,że wojny dawno w Polsce nie ma. Jak opuszczać miasto to tylko na piechotę...Jak spadnie śnieg "dzieło" zostanie dokończone. Jednak mam nadzieję ,że jakieś dostawy do Piotrkowa dotrą , przecież mamy jeszcze lotnisko. Problem w tym ,że nie mamy... lotnictwa.

162

MotU ~MotU (Gość)11.12.2019 15:53

Wracałem przed chwilą S8 do domu, w stronę Warszawy. Korek do lasu w Meszczach. Nie wiem jak mamy tak jeździć przez półtora roku (nie licząc możliwych opóźnień). Jak dalej my i nasze drogi mają to wytrzymać?

101

gość ~gość (Gość)11.12.2019 16:18

Teraz jeszcze nie da się stwierdzić, czy jest dobrze czy nie, ale dla mnie w tym momencie dostanie się do Piotrkowa (do pracy, na zakupy) jest niesamowicie uciążliwe i jeszcze bardziej kosztowne, niż mogłoby się wydawać. Jazda przez Polesie i Bąkowiec jest na okrętkę, wjechać na Łódzką też ciężko, przejazd na Twardosławiach w godzinach szczytu to jakaś katorga, regularnie łamane zakazy i nakazy, do tego kierowcy, którzy mają orzeszka między uszami i pchają się przed mzk, która nie mogąc skręcić zwyczajnie blokuje ruch nieraz na kilkanaście minut, a teraz zamknięcie węzła, co może doprowadzić do gigantycznych korków, przecież "na dole" węzła ma miejsce permanentny korek na A1. Zobaczymy, czy realizator dotrzyma słowa i faktycznie otworzy wiadukt na WP w przyszłe wakacje. Bo jeśli dobrze pamiętam, to powinien być otwarty w czerwcu 2020.

51

gość ~gość (Gość)11.12.2019 16:30

Troszkę pocierpieć trzeba żeby było lepiej ????

312

gość ~gość (Gość)11.12.2019 16:31

Jakaś masakra z tego ronda, gigantyczny korek we wszystkich kierunkach

71

gość ~gość (Gość)11.12.2019 15:31

Za dużo inwestycji w jednym momencie Wojska Polskiego koło wiaduktu kolejowego szczekanica wiadukt w stronę kamocina teraz jeszcze Belchatow wg mnie powinno być robione jakoś pokolei

132

chomik ~chomik (Gość)11.12.2019 16:57

Genialne posunięcie z całkowitym zablokowaniem przejazdu bez wcześniejszej informacji... i to jeszcze w godzinach szczytu dnia powszedniego :D Jechałem samochodem ciężarowym i korek mnie złapał na drodze dk74 przy magazynach kauflandu. Miałem dojechać na urząd celny (został mi może kilometr drogi). Droga ta zajęła mi... uwaga... 3,5 godziny! :D Oczywiście objazdami, bo wszędzie nastawiane zakazów albo są remonty i nie ma przejazdu. Dodatkowo brakło mi czasu pracy i mój zmiennik musiał dokończyć trase. Mają ludzie fantazje...

101

gość ~gość (Gość)11.12.2019 16:59

gdzie są prawoskręty????

30

ja ~ja (Gość)11.12.2019 15:44

ktoś zna może alternatywną drogę na łódź, bo ostatnią mi znaną właśnie mi odebrano :(

61

gość ~gość (Gość)11.12.2019 16:57

Dramat w stronę Kamieńska 10km korka

62

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat